Velkommen på toppen af København

En rejse værd...

Hævet 76 meter over København – som et fyrtårn for Ørestads arkitektoniske bylivslegeplads – finder du SUKAIBA. Meget mere end en restaurant og snarere en stemning. Ja, vel nok noget af det mest udanske, du finder her til lands.

Trods mange råvarers lokale oprindelse trækker vi på inspirationskilder fra nær og fjern. Klassisk, europæisk kokkehåndværk med et blik mod Fjernøstens dragende mystik. Bartendere shaker med sans for tendenser fra klodens kogende metropoler. Alt sammen serveret i ulmende og sanselige omgivelser, hvor vi søger at skabe gæsteoplevelser med lige dele lokal indlevelse og global udsigt.

SUKAIBA er stedet for dem, som ved, at rendyrket forkælelse ikke altid ligger lige om hjørnet. Tværtimod kræver mindeværdige måltider ofte et blik for nye destinationer. Lidt længere ude, lidt længere oppe. Et sted, hvor øjeblikket får nyt perspektiv, hvor vi sænker paraderne og giver noget af os selv. Til måltidet og til hinanden.

Du kan beundre SUKAIBA nedefra, men oplevelsen fuldendes først oppefra. Kom for maden, for vores cocktails eller blot for det gode selskab.

Uanset anledningen siger vi med ro i stemmen, at SUKAIBA er en rejse værd.

I restauranten

Jacob Brink Lauridsen (f. 1985) i spidsen for restauranten SUKAIBA. Med årtiers erfaring i at udvikle, drive og undervise i serviceoplevelser i både ind- og udland, har han et helt særligt sigte, når det kommer til, hvad et besøg i SUKAIBA skal kunne:

”Vi vil skabe en restaurant og en stemning, der er gennemført sexet. Nærværende på en måde, der ikke kun handler om at være opmærksomme på gæsternes behov, men at overraske med gavmildhed og omtanke på et helt nyt plan. Både menneskeligt og smagsmæssigt.

For mig handler god service om mange ting: Selvfølgelig skal man kunne servere og skænke, men perfektion er ikke det vigtigste. Der skal også være plads til at fejle, så længe man ved, hvordan man får tingene tilbage på sporet med oprigtighed, kreativitet og indlevelse.

Det vigtigste er snarere, at man tør give noget af sig selv i relationen. Både som tjener og som gæst. At øjeblikket ikke kun handler om mad og vin men om kontakt. Mit ultimative mål er, at folk går herfra og tænker ’hvornår kan jeg komme igen?’”

Jacobs egen rejse:
Sønderho Kro, Noma, Taller, Molskroen, Alchemist, The Silo

Souschefer:
Benjamin Udsen Armfelt, Louie Grabowski